Het Samen Fitter team deelt hun favoriete recepten. Wat zijn jouw favoriete recepten? Of het nou eenvoudig, betaalbaar, vegetarisch is, laten we elkaar inspireren om weer eens iets nieuws op tafel te zetten!
! Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.
Het Samen Fitter team deelt hun favoriete recepten. Wat zijn jouw favoriete recepten? Of het nou eenvoudig, betaalbaar, vegetarisch is, laten we elkaar inspireren om weer eens iets nieuws op tafel te zetten!
Pasteitjes met ragout. Heel simpel maar het stond vroeger al vaak bij ons als voorgerecht op het menu en je kunt er heel makkelijk een eigen draai aan geven. Heel simpel is pasteitjes uit de supermarkt en ragout uit blik maar…. ragout zelf maken kan op veel verschillende manieren en een simpele en makkelijke manier is om het te maken van paddenstoelensoep.
Hoe? Verhit 30 gram ongezouten roomboter in de pan. Als de boter gesmolten is voeg je daar 25 gram tarwebloem aan toe en bak en roer je dat ongeveer 2 minuten door. Dan voeg je 300ml gebonden paddenstoelensoep toe en voor de smaak eventueel wat tijm. Breng dit al roerend aan de kook en laat het in 1-2 minuten koken tot ragout. Breng het dan op smaak met peper en zout.
Voor de versiering kun je wat Rucola op een bord leggen. Vul het pasteitje met je ragout en zet het bovenop de rucola op een bord. Snel, makkelijk, simpel en goedkoop! Tip: tijdens de Kerst zijn er vaak ook wel pasteitjes in de vorm van een ster te koop.
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Pasteitjes met ragout. Heel simpel maar het stond vroeger al vaak bij ons als voorgerecht op het menu en je kunt er heel makkelijk een eigen draai aan geven. Heel simpel is pasteitjes uit de supermarkt en ragout uit blik maar…. ragout zelf maken kan op veel verschillende manieren en een simpele en makkelijke manier is om het te maken van paddenstoelensoep.
Hoe? Verhit 30 gram ongezouten roomboter in de pan. Als de boter gesmolten is voeg je daar 25 gram tarwebloem aan toe en bak en roer je dat ongeveer 2 minuten door. Dan voeg je 300ml gebonden paddenstoelensoep toe en voor de smaak eventueel wat tijm. Breng dit al roerend aan de kook en laat het in 1-2 minuten koken tot ragout. Breng het dan op smaak met peper en zout.
Voor de versiering kun je wat Rucola op een bord leggen. Vul het pasteitje met je ragout en zet het bovenop de rucola op een bord. Snel, makkelijk, simpel en goedkoop! Tip: tijdens de Kerst zijn er vaak ook wel pasteitjes in de vorm van een ster te koop.
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.