Nu het weer zomer is en het mooie weer (al een tijdje) is aangebroken, ruik je soms overal in de straat barbecuelucht (in ieder geval bij mij ).
Wat staat er bij jou op de tafel als je gaat barbecueën?
! Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.
Hmmmmm heerlijk!!!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Een portobello met blauwe kaas... love it!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Ik ook niet maar dat klinkt als een lekkere vega optie!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Dat ziet er lekker uit!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
ginoadriano dat is zeker waar! Bedankt voor je update het ziet er heerlijk uit
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Ach, het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! :P Ik Barbecue niet vaak in het jaar dus wanneer het wel gebeurt pak ik het liefst ook goed uit.
Dit was mijn Souvlaki van afgelopen zondag! ;-)
Ik heb recent een Griekse chef ontdekt op Youtube en sinds het thuiswerken/corona merk ik dat ik het leuk vind om wat vaker in de keuken bezig te zijn. Het recept vind je hier : https://akispetretzikis.com/en/categories/kotopoylo-galopoyla/soyvlaki-kotopoylo
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
ginoadriano jij maakt er echt werk van! Klinkt allemaal heerlijk, en ik ben benieuwd naar je update!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Mijn standaard BBQ layout : Worcestershire hamburgers met een zelfgemaakte Whiskey-Cocktailsaus, Speklapjes met Dijon Mosterd, saté van kippendij gemarineerd in mijn eigen 'geheime' marinade, en filetlapjes á l minute van de AH. Vooral de burgers en de saté gaan altijd snel op.
Als side-dishes : Zelfgemaakte Tzatziki, Aardappelsalade, IJsbergsla met komkommer, tomaat, kappertjes, rode-ui en extra vierge olijfolie en natuurlijk stokbrood en satésaus.
Komend weekend ga ik eens een poging wagen echte Griekse Souvlaki te grillen. En volgende maand op het BBQ-menu, Moink-balls. (daarover later meer info) ;-)
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Een barbeque staat bij ons vooral in het teken van lekker vlees! Daarnaast is vaak een lekkere (runder)salade, stokbrood en maïskolf te vinden bij ons! Die laatst is echt een aanrader!
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.
Iets wat er standaard bij op tafel staat is een salade, dit is meestal een fruitsalade. En uiteraard stokbrood, dat kan gewoon niet ontbreken
Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.